Uitnodiging: Informatiebijeenkomst over de vrijwillige aankoop piekbelasters stikstof

07-12-2020

Graag nodigen we u uit voor een online informatiebijeenkomst over de vrijwillige aankoop van piekbelasters stikstof, op dinsdag 15 december van 13.00 – 14.30 uur.

Veebedrijven met een hoge stikstofuitstoot, die dichtbij stikstofgevoelige Natura 2000-gebieden zijn gevestigd en willen stoppen, kunnen zich van 18 januari tot en met 1 maart 2021 melden bij de provincie Noord-Brabant. Lees meer in het persbericht

Online bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst informeren wij u over de mogelijkheden en voorwaarden van de vrijwillige aankoop van piekbelasters stikstof en waar u terecht kunt voor ondersteuning en vragen. Ook is er de mogelijkheid vragen te stellen. Op onze website vindt u meer informatie en kunt u ook alvast de veelgestelde vragen raadplegen. 

In verband met de coronamaatregelen zal de informatiebijeenkomst online plaatsvinden via MS Teams. Hiervoor ontvangt u, als u zich heeft aangemeld, uiterlijk de dag voor de bijeenkomst een link. Via de link kunt u deelnemen aan de vergadering, u hoeft hiervoor niets te installeren op uw computer. 

Aanmelden

Aanmelden kan t/m 11 december via het online aanmeldformulier
Heeft u collega’s die ook geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst? Stuurt u deze uitnodiging dan gerust door. Met het oog op het maximaal aantal deelnemers in MS Teams verzoeken we elke deelnemer zich afzonderlijk voor de bijeenkomst aan te melden. 

Graag tot ziens op dinsdag 15 december.

Met vriendelijke groet, 
Provincie Noord-Brabant
 

Cookie-instellingen