Nieuws Aanpak Stikstof Brabant - 10 oktober 2019

10-10-2019

Via deze nieuwsupdate houden we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de aanpak van stikstof. U ontvangt deze update de komende maanden om de week in uw mailbox.

Informatiebijeenkomst van donderdag 10 oktober

Vandaag was er een informatiebijeenkomst voor gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, waarin we de laatste stand van zaken gedeeld hebben. Kon u niet aanwezig zijn, of wilt u de presentatie nog een keer bekijken? U vindt die op ons informatieplatform: www.aanpakstikstofbrabant.nl.

Aanmelden Informatieplatform

Op het informatieplatform vindt u informatie over de stikstofaanpak in Brabant. Hebt u vragen? Die kunt u vanaf nu via dit platform stellen. U kunt er dan op rekenen dat u binnen 5 werkdagen antwoord krijgt. Het kan ook zijn dat uw vraag al te vinden is in het lijstje met veelgestelde vragen, dat u ook op het platform vindt. U kunt zich ook aanmelden voor het platform. Als u bent aangemeld kunt u pagina's volgen. Zodra er op de pagina die u volgt nieuwe informatie wordt geplaatst ontvangt u een bericht.

Brief van de minister

Op 4 oktober heeft minister Schouten de kamer via een brief geïnformeerd over de aanpak van de stikstofproblematiek. In deze brief legt het kabinet uit hoe het stikstofreductieplan vorm krijgt samen met het IPO, UvW en de VNG. U vindt de brief op de website van BIJ12.

Beleid intern en extern salderen

Afgelopen dinsdag stond het beleid voor intern en extern salderen in Brabant op de agenda van Gedeputeerde Staten. Lees meer over het besluit. En bekijk het beleid [PDF].

Meer informatie en vragen?

Voor algemene informatie:

Informatie over de aanpak van stikstof in Brabant:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar pas@brabant.nl.

Cookie-instellingen